Haber Detayı
14 Eylül 2015 - Pazartesi 10:25 Bu haber 9448 kez okundu
 
AK Parti İlçe Başkanı Şenol’dan “kongre” mesajı
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, AK Parti 5.Olağan Genel Kurulu’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu yeniden AK Parti Genel Başkanı seçilmesinden dolayı kutladı.
Siyaset Haberi
AK Parti İlçe Başkanı Şenol’dan “kongre” mesajı

BEYŞEHİR - Şenol, yaptığı yazılı açıklamada, “Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun yeniden AK Parti Genel Başkanlığı’na seçilmesini kutluyor, partimize, Türkiye’mize ve Türk İslam alemine hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
       Şenol, genel kurulda AK Parti yeni Merkez Karar Yürütme Kurulu’nun (MKYK) da belli olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti: “Listede, hemşerimiz Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk asil, AK Parti eski Konya Milletvekili hemşerimiz Mustafa Akış yedek üye olarak yer almıştır. Disiplin kurulu üyeliğine seçilen 24.dönem Milletvekilimiz Gülay Samancı başta olmak üzere partimizde görev alan tüm teşkilat neferlerini tebrik eder, başarılar dileriz. Bölgemizde milletvekilliği yapan ve yapmış olan vekillerimizin kongre sonrası görev alması, Beyşehirliler olarak bizleri gururlandırmıştır. Allah yar ve yardımcıları olsun. Kongremiz sonrası 1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimler için daha büyük bir heyecan içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Teşkilatımız seçim için tüm hazırlıklarını tamamlamış durumdadır. İnşallah bu seçimde daha güçlü bir destekle Beyşehir kendini gösterecektir. Tekrar kongremizin hayırlı olmasını diliyor, görev alan tüm teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyorum.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , AK, Parti, Beyşehir, İlçe, Başkanı, Mustafa, Şenol, AK, Parti, 5Olağ
Yorumlar
Haber Yazılımı